• Facebook - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2018 by Kaplum 

news & events

Onze producten te koop in De Familiefabriek

Onze walvis, ons stokstaartje, onze gele giraffe rammelaar en een aantal van onze houten dieren zijn nu te koop in de mooie winkel De Familiefabriek (Culemborg). Deze winkel verkoopt (van)alles voor huis en gezin. Met de nadruk op handgemaakte, kleinschalig geproduceerde en duurzame producten zoals prints, postkaarten, wollen babykleding, keramiek, vinyl, (houten )speelgoed, maar ook kleine meubels en tweedehands boeken.

Etsy x The Maker Market

24-25 november 2018

We zijn opnieuw geselecteerd voor Etsy x The Maker Market! The Maker Market is het offline platform voor de meest unieke merken en makers uit Amsterdam en omgeving. Voor deze speciale editie werken ze samen met Etsy, een online platform waar kleine merken en kunstenaars hun producten kunnen verkopen. Als je onze website al eerder hebt bezocht, weet je dat Etsy de plek is waar we al onze producten verkopen.

 

De markt heeft een prachtige locatie: het voormalige tramdepot en nationaal monument De Hallen (Hannie Dankbaarpassage 47, Amsterdam).

zaterdag 24 november 11-15u

zondag 25 november 12-17u

Ouder Natuurlijk Beurs

9 juni 10:00-19:00 2018

Komende zaterdag staat Kaplum op de 'Ouders Natuurlijk Beurs', een beurs met meer dan honderd kramen met allerlei producten voor (aankomende) ouders, baby's en kinderren. Je kunt ook lezingen bijwonen en workshops doen en er zijn allerlei speelgelegenheden voor kinderen.

Onze kraam bevindt zich in de ruime tuin van Hotel Doorwerth-Arnhem. We zijn hard aan het werk op alles op tijd af te hebben en er zullen veel nieuwe producten te zien zijn!

Locatie:

Hotel Doorwerth-Arnhem

Kabeljauwallee 35
6865 BL Doorwerth

De Braaiderie / 24H Oost

12 mei 2018

Komende zaterdag staan we op De Braaiderie / 24H Oost! Deze markt is een platform voor de meest unieke merken en makers uit Amsterdam en omgeving en vormt onderdeel van het festival 24H Oost. Tijdens dit festival kun je meedoen aan speciale rondleidingen en workshops en kun je allerlei performances en lezingen in café’s, winkels en andere unieke locaties bekijken en beluisteren.

Locatie: Hotel Arena Amsterdam, 's Gravesandestraat 55,1092 AA Amsterdam

​Zaterdag 12 mei 10:00 -18:00u

Paasweekend...bezoek ons op The Maker Market!

31 maart - 1 april 2018

In het weekend van 31 maart - 1 april kun je onze producten (en ons) weer komen bekijken op de Maker Market in Amsterdam. Deze markt is een platform voor de meest unieke merken en makers uit Amsterdam en omgeving.

 

De markt heeft een prachtige locatie: het voormalige tramdepot en nationaal monument De Hallen (Hannie Dankbaarpassage 47, Amsterdam)

31 maart 11:00 -17:00

1 april 12:00 -17:00

The Maker Market

24-25 februari, Amsterdam 2018

In het weekend van 24-25 februari kun je onze producten (en ons) weer komen bekijken op de Maker Market in Amsterdam. Deze markt is een platform voor de meest unieke merken en makers uit Amsterdam en omgeving.

 

De markt heeft een prachtige locatie: het voormalige tramdepot en nationaal monument De Hallen (Hannie Dankbaarpassage 47, Amsterdam)

24 februari 11:00 -17:00

25 februari 12:00 -17:00

Maker Market x Etsy made in NL

25-26 november 2017

We zijn geselecteerd voor The Maker Market x Etsy made in NL in Amsterdam in het weekend van 25-26 november! Een mooie kans om eindelijk al onze producten in het echt te zien… (en net voor Sinterklaas en Kerstmis). De markt heeft een prachtige locatie: het voormalige tramdepot en nationaal monument De Hallen (Hannie Dankbaarpassage 47, Amsterdam)

Over de markt:

The Maker Market is het offline platform voor de meest unieke merken en makers uit Amsterdam en omgeving. Etsy is een online platform waar kleine merken en kunstenaars hun producten kunnen verkopen. Voor deze allereerste editie van Etsy Made in NL werken Etsy en The Maker Market samen.

Please reload