• Facebook - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2019 Kaplum 

ons verhaal

Wij, Alper Demir en Anna van Gerve, vormen een ontwerpersduo, beiden afgestudeerd in Beeldende Kunst aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam. We maken producten van hout en textiel voor baby’s, kinderen en ouders. Sinds we in 2016 een zoon kregen, zien we van dichtbij hoe kinderen de wereld ervaren: vol kleur en avontuur. Onze ontwerpen sluiten hierbij aan.

Kleur, fantasie en avontuur

Kinderen leven in een wereld vol kleur, fantasie en avontuur. Dat vormt de basis voor onze ontwerpen.

 

Handgemaakt, duurzaam, hoge kwaliteit

Al onze producten ontwerpen en maken wij zelf. We gebruiken zorgvuldig gekozen duurzame en gecertificeerde materialen.

Speels, grafisch ontwerp

Om de fantasie van kinderen alle ruimte te geven, gebruiken we eenvoudige vormen en kleuren. Veel van onze inspiratie halen we uit de abstracte kunst.

 

Voor jong en oud

Onze producten zijn niet alleen aantrekkelijk voor kinderen om mee te spelen, maar ook mooi vormgegeven objecten waar iedereen van kan genieten.

Al ons speelgoed voldoet aan de Europese normen voor de veiligheid van speelgoed (EN-71.3) en is voorzien van een CE-markering.

Nieuwsgierig naar hoe we begonnen, hoe we werken en wat onze toekomstplannen zijn? Lees hier​ een achtergrond-artikel dat in de culturele bijdrage van De Trouw verscheen.

Om op de hoogte te blijven kun je je onderaan deze pagina aanmelden voor onze nieuwsbrief. Je kunt ons ook vinden op Facebookons volgen op Instagram en Pinterest of een kijkje nemen op onze blog.